Noitakonferenssi ohjelma

Suomen noitakonferenssissa on puheenvuoroja noidilta, jotka nostavat esiin erilaisia noituutta koskevia aihepiirejä. 

Aikataulu

14.30 ovet auki

15.00 tervetulosanat ja alkumalja Nina

15.15 Oracle -tanssiesitys

15.30 puheenvuoroja

17.00 Illallinen

18.00 puheenvuoroja

19.30 kahvit

20.00 yhteiset kysymykset

20.30 Korvenloitsu -musiikkiesitys

21.00 loppusanat 


Puheenvuorot

Elina Sjöblom

Elina Sjöblom
Elina Sjöblom

Elina Sjöblom tunnetaan Sysimaan noitana. Hän on perustanut Sysimaa osuuskunnan, Pakanafestarit (ent. Pakanalliset syysmessut), Pakanallisen keskuksen ja Magiapuodin. 

Hän toimii Suomen Noitaopiston opettajana, opettaen kaikkia vuosikursseja. Oppiaineita hänellä on yli kaksikymmentä, joista pääaineiksi voidaan nostaa esimerkiksi kasvimagia ja henkityöskentely.

Hänelle noituus ja pakanuus ovat elämäntapa, jotka innostavat joka vuosi tekemään pakanayhteisölle erilaisia innostavia ja elämyksellisiä tapahtumia.

Puheenvuorossaan Elina haluaa nostaa esille noitien tärkeyttä toisilleen. Noituus on edelleen herkkä aihe ja noitia syytetään yhä helposti erilaisista asioista. Noidat ovat erittäin hyväksyviä muita kohtaan ja heillä pitäisikin saada olla vapaus olla noitia missä tahansa päin maailmaa, ilman pelkoa noitavainosta. Vaikka muu maailma olisi heitä vastaan, pitäisi noidan voida aina loppujen lopuksi luottaa toisen noidan tukeen ja apuun.

Puheenvuoron aihe:

Noitien yhteinen tietoisuus


Meri Mort 

Meri Mort
Meri Mort

Meri Mort on kuun kulkija ja villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä. Meriä inspiroi luovuuden vapaassa virrassa kulkeminen, elämän siirtymäportit, ihmisten yhteen tuominen ja feminiinin mystiikan maisemissa vaeltelu.

Hän ohjaa Vanda Scaravellin elämäntyöstä inspiroitunutta joogaa, Villi nainen -retriittejä, Mustaa joogaa™ sekä noitapiirejä. Hän on YTT-Yoga elder ja Terra Soul -joogaopettajakouluttaja.

Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Hänen uusimmat kirjansa ovat Varjojen voima, Lumoava tyttö, sekä Pohjolan lumo. 

Puheenvuoron aihe:

Noita maailmassa

Mikä on nykynoidan positio maailmassa ja voimaantuneen noidan merkitys tämän hetkisessä yhteiskunnassa.


Kuuninjatar Henrica

Kuuninjatar Henrica
Kuuninjatar Henrica

Kuuninjatar Henrica on luonnonsyklien tahtiin elävä noita.

Hänen sielunmissionaan on tukea naisia löytämään takaisin ikiaikaiseen feminiiniin luomisvoimaansa, joka kytkeytyy vahvasti kuuhun, kehollistettuun noituuteen, seksuaalivoimaan ja magneettiseen manifestointiin.

Hän opettaa tumman feminiinienergian kehollistamista eroottisen tanssin kautta sekä toimii kuuopettajana Suomen Noitaopistossa.

Puheenvuoron aihe:

Alastomuus, seksuaalisuus ja kehollisuus noituudessa


Luminaari Blackthorn

Luminaari Blackthorn
Luminaari Blackthorn

Chrysaliksen Temppelin Luminaari Blackthorn on tunnettu mörköjen nostamisesta pöydälle. Tällä kertaa puheenaiheena on alakulttuurien keskuudessa havaittava poikkeuksellisen sairaalloinen mustamaalaaminen ja lokakampanjat. Miten vaarallisen helppoa onkaan pseudotieteillä perustella, että toinen ihminen on paha, koska hänellä on ”musta aura”, hänestä nähtiin ”enneuni” tai että kyseisen ihmisen läsnäollessa joku piteli mustaa obsidiaania – kun todellisuudessa taustalla ei usein ole mitään sen monimutkaisempaa kuin erilaisuuden pelko, kateus, oman tahdon läpisaamattomuus, huono itsetunto ja vakavat mielenterveyden häiriöt. Joskus riittää se, että toisen ihmisen naama ärsyttää.

Aivan omanlaisensa vakavuuden taso kuitenkin saavutetaan, kun valheellinen tieto alkaa aidosti vahingoittaa toisen ihmisen psyykettä tai elantoa, jolloin myös rikoksen tunnusmerkit saattavat täyttyä.

Missä menee raja? Kuinka voit toimia, jos joudut itse lokakampanjan kohteeksi? Mitä voit sanoa valheellisen tiedon levittämisen kohteeksi joutuneelle ystävälle? (Vinkki: ”Älä välitä” on surkea valinta.) Kuinka voimme muuttaa juorukulttuuria omalta osaltamme ja suojella aidon noituuden sisaruksellisuutta? Entä mitä tästä kaikesta sanoo laki?

Blackthornin puhe on kivuliaan henkilökohtainen katsaus siihen, mikä on näkyvillä olemisen hinta omalle mielenterveydelle. Puhe tulee sisältämään aitoja esimerkkejä ja siteerauksia. Toivomme, ettei yksikään osallistuja löydä omia sanomisiaan joukosta. (Blackthorn ystävällisesti tiedottaa, että saattaa kaivata lasin viiniä spiikkinsä jälkeen.)

Puheenvuoron aihe:

Myrkynkeittäjät – Kun erilaisuus vie noidan roviolle


Lina Leed 

Lina Leed
Lina Leed

Lina Leed on Suomen Noitaopiston rehtori. Hänen missionsa on viedä eteenpäin noituuden koulutusta kansallisella ja kansaivälisellä tasolla.

Linalla on 25 vuoden kokemus eklektisestä wiccalaisuudesta ja hän on kiinnostunut siitä, mitä ajankohtaisia teemoja noitien energeettisesssä kollektiivissa kulloinkin liikkuu.

Noitakonferenssin puheenvuorossa Lina tutkii jumalan uutta asemaa jumalattaren merkitystä korostavan vaiheen jälkeen.

Puheenvuoron aihe:

Jumalan paluu – sarvipäisen jumalan uusi asema


Luiza Mkrtichyan

Luiza Mkrtichyan

Koen itseni Maagikkona, joka on suorittanut jo noituuden vaiheet aikaisemmissa elämissä ja nyt vaan jatkan eteenpäin. Magia on tullut minun elämääni tässä inkarnaatiossa riimujen kautta ja nyt hallitsen muiden sivilisaatioiden magiateknologiat. Minulle magia ei ole siis taikaa vaan teknologiaa.

Pääosin teen energiahoitoja – osaan poistaa blokkeja ja lukkoja, purkaa traumoja ja korjata korkeimmat kehot. Tällainen työ avaa uudelleen selväaistit ja poistaa lukitukset magian taidoista, jotka on saatu aikaisemmissa elämissä. 

Monen elämäni läpi on kulkenut sama missio ja tehtävä – auttaa muita ymmärtämään omia voimia, muistamaan omat juuret – keitä me ollaan, mistä me kaikki tultiin ja mitä me osataan tehdä. Meissä on lukittuna mittaamattomia voimia. 

Tulen puhumaan siitä, miten osaan auttaa vapauttamaan sisäistä magiaa ja selväaistit. Kaikkia blokkeja ei ole omasta tahdosta olemassa ja meidän takana on muutama inkarnaatioita, joissa olimme kokeneet orjuutta, hurjaa Inkvisitiota, joka on ollut vielä ankarampi, kuin se mitä olemme nähneet täällä planeetalla 1400-1600 -luvulla.

Puheenvuoron aihe:

Miten vapautat sisäisen magian ja selväaistit


Henkivälittäjä Mili

Henkivälittäjä Mili

Henkivälittäjä Mili on erikoistunut edesmenneiden kanssa kommunikointiin.

Meedio sekoitetaan usein selvänäkijään. Henkivälittäjänä Mili ei tee energiahoitoja eikä tulkintoja siitä, mitä esimerkiksi tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, vaan kanavoi lohdullisia ja tarpeellisia viestejä henkimaailman puolelle siirtyneiden ihmisten välittäminä. Mili opettaa mediumismia kaikilla vuosikursseilla Suomen Noitaopistossa.

Mediumismin lisäksi Mili on ammattidomina. Dominan työssä Milin noituus ilmenee session aikana tapahtuvassa tunnetyöskentelyssä ja energeettisessä vaihdannassa, ”tanssissa” alistujan ja dominan välillä.

Puheenvuoron aihe:

Tunnenoituus: tunteet ja tunnetyöskentely noidan työkaluna